Voor telefoonnummers in uw gebied (United States) gebruik www.shouldianswer.com
Sluit

Wie belde u vanaf 028083983 ?

+32 2 808 39 83 Belgium, Brussel
100 % negatief
13 % Ongevraagde oproep

Telefoonnummer heeft een negatieve beoordeling. We have 16 ratings and reviews for this phone number. 16 users marked it with negatief rating. Dit telefoonnummer is gemarkeerd als 2x Ongevraagde oproep, 1x Callcenter, 1x Oplichtingsoproep, 1x Telemarketeer, 1x Overlastgevende oproep.

Telefoonnummer dient een vast nummer te zijn. Possible phone number formats are +32 2 808 39 83, 003228083983, 02 808 39 83, 028083983, +3228083983, tel:+32-2-808-39-83, +32 28083983, 28083983.

Hoe dit nummer te blokkeren?

Wij hebben een eenvoudige oplossing voor u! Installeer onze gratis beveiligingsapplicatie op uw mobiele telefoon en stop ongevraagde oproepen voor eens en altijd!

Reviews for phone number 028083983

Houd de informatie niet alleen voor uzelf. Beschrijf Uw ervaring middels het formulier en U helpt ook de andere gebruikers. Dank U voor Uw recensie.
Add Your rating
Klik hier om het beoordelingsformulier te zien
Gelieve beoordeling te selecteren!
Gelieve categorie te selecteren!
Enter your name or nickname!
Gelieve uw commentaar in te voeren!

Callcenter ..


Een hollandse die zegt van een enquête en haar keer mn gedacht gezegd, en wow ze legde direct dicht.... thope voor haar dat ze ni meer weer belt! Dikke zever altijd!

Telemarketeer sab


ze blijven bellen ookal vraag je om het niet meer te doen

Ongevraagde oproep Steve Caster


Zogenaamd door online invullen van Enquete. Toen ik Zei dat het niet nodig was, was ik precies een app. Zogenaamd een cadeau krijgen van 45 euro maar er wel 15 euro moeten voor betalen. Praten ook zo rap dat je ze amper verstaat. Vriendelijk gevraagd me niet meer te bellen...

overlast (Overlastgevende oproep) bex


bellen steeds weer...geblokkeerd nu

Callcenter Myriam


Vervelende situatie hoor. Blijven maar bellen, ook al geef je aan dat je NIET geintresseerd bent. Nu het nr. geblokkeerd.

ongevraagde oproep (Ongevraagde oproep) Rikke


ze blijven mijn zoontje opbellen omdat hij ooit meegedaan heeft aan enquête maar hij zou nooit zijn juiste adres doorgeven dus het komt van ergens anders...

Telemarketeer Jimmy


Opdringerige medewerkers die blijven aandringen voor een gratis kennismakingspakket waarvoor ze €15 vragen. Indien je echt geen interesse hebt breken ze snel het telefoongesprek af. Als je deze nummer terugbelt ivm hun opdringerigheid begint er een andere medewerker te zagen over een pakket en indien je niets wenst ze voor jou niets kunnen betekenen.

Ongevraagde oproep arnaque


they keep calling for nothing

Ongevraagde oproep Marjolino


Ik wordt continu door dit nummer gebeld weet begot niet wie het is en is echt irritant ik sta ook bel mij niet maar trekken ze hun dus just niks van aan he

Stalker (Ongevraagde oproep) Bjorn


Iedere dag opnieuw belt die zonder iets in te spreken op de voice mail.

Mss (Ongevraagde oproep) Trees


Ik kreeg al twee maal telefoon , neem niet op omdat ik het nummer niet ken en het een 028 nummer is

Overlastgevende oproep kenny


hoe kan je dit blokeren op iphone?

Nederlandse beller (Telemarketeer) Sylvie


Ik heb zogenaamd meegedaan aan een enquête maar ze kunnen niet zeggen van welk bedrijf en ze willen me hiervoor 'bedanken' door een gratis geschenk op te sturen. Ik heb gezegd niet geïnteresseerd te zijn en heb het nummer geblokkeerd.

Callcenter Chivo55


Lampiris wil mensen doen veranderen van energieleverancier

Spam (Oplichtingsoproep) NVT


Geven hun uit voor een marketingbureau en bellen constant naar mij, ondanks het feit dat ik op de bel me niet sta.

Voeg Commentaar Toe