Voor telefoonnummers in uw gebied (United States) gebruik www.shouldianswer.com
Sluit

Wie belde u vanaf 092656506 ?

+32 9 265 65 06 Belgium, Gent
88 % negatief
54 % Incassobureau

Telefoonnummer heeft een negatieve beoordeling. We have 24 ratings and reviews for this phone number. 21 users marked it with negatief rating and 3 users with neutraal rating. Dit telefoonnummer is gemarkeerd als 13x Incassobureau, 4x Stille oproep, 4x Oplichtingsoproep, 2x Ongevraagde oproep, 1x Telemarketeer.

Telefoonnummer dient een vast nummer te zijn. Possible phone number formats are +32 9 265 65 06, 003292656506, 09 265 65 06, 092656506, +3292656506, tel:+32-9-265-65-06, +32 92656506, 92656506.

Hoe dit nummer te blokkeren?

Wij hebben een eenvoudige oplossing voor u! Installeer onze gratis beveiligingsapplicatie op uw mobiele telefoon en stop ongevraagde oproepen voor eens en altijd!

Reviews for phone number 092656506

Houd de informatie niet alleen voor uzelf. Beschrijf Uw ervaring middels het formulier en U helpt ook de andere gebruikers. Dank U voor Uw recensie.
Add Your rating
Klik hier om het beoordelingsformulier te zien
Gelieve beoordeling te selecteren!
Gelieve categorie te selecteren!
Enter your name or nickname!
Gelieve uw commentaar in te voeren!

Oplichtingsoproep DeeJay


Onbeschofteriken, marginale personen die geen telefoon zouden mogen hanteren. Volgens mij zijn dit agressieve oplichters.

Weet ik ni (Incassobureau) Nicky


Kreeg telefoon van deze nummer en vroeger of ze met mvr grieten spreekte en zou mijn telefoon nr en adres moeten zeggen omdat ik een openstaande saldo had van iets dat ze niet wou zeggen Heb dan maar ge zegt dat zij mijn gegeven eerst mocht vertellen en zal ik zeggen of het klopt en dat wou ze niet dus maar opgehangen

Stille oproep Nijntje


4 keer vandaag opgebeld nummer opgezocht ken ik niet dus nummer geblokt op smartphone

Telemarketeer


spam calls

Intrum (Incassobureau) Kwaad


Zeer onbeleefde mensen aan de telefoon. Heb je niets aan. Kleinerende mensen. Niet menselijk.

Ongevraagde oproep Ellie


Mijn zoon kreeg al twee maal een oproep van dit nummer. Hij nam niet op omdat hij het nummer niet kent. Ik lees hier de slechte commentaren dus vermoed ook malafide praktijken.

B (Incassobureau) suzy


waarschijnlijk onbeleefd incassobureel ( arthur ) heeft totaal geen commutatieve vaardigheden , bedreigen dat je mij wel zo vinden zoiets doe je toch niet . Maar wij zullen het rapporteren aan het F.OD economische zaken .

Incassobureau Katia


2 x door gebeld op zaterdagmorgen, niet opgenomen wegens negatieve commentaar die ik hier ****.

Oproep en niemand horen (Stille oproep) Shivaldog


Ze bellen je op en zeggen niks uiteindelijk verbreken ze de oproep en bellen nog eens zonder iets te zeggen. Zeker niet terugbellen dat is juist wat ze willen! Zo kan je je blauw betalen! Het nummer direct blokkeren

Intrum Justitia (incasso bureau) (Incassobureau) NoName


Bellen op in verband met openstaande betaling. Correcte afhandeling.

Stille oproep Anna


Belt 10 keer per dag, als je opneemt wordt er niets gezegd en als ze u een mail achterlaten krijg k alleen te horen jaar 2016. Heb deze nummer ook drek geblokkeerd. Hoe ze aan mijn nummer komen weet k niet.

Incassobureau Intrum Justitia


Mensen doen gewoon hun werk! Hun belsysteem belt iedereen automatisch op en als er geen operator vrij is wordt er ingehaakt. Overigens zijn de medewerkers vriendelijk en soms is er ook wel eens een foutje! Zij krijgen soms nummers door die niets met een dossier te maken hebben waardoor er soms telefoontjes worden gepleegd die overbodig waren.

arrogante kwiet (Incassobureau) 81.240.63.1xx


neuzen naar privegegevens zeer agressief en heeft op het einde telefoon toegesmeten nummer blokkeren!

Incassobureau


attention

Nooit opnemen (Oplichtingsoproep) 94.110.135.1xx


Bla bla

Voeg Commentaar Toe