Voor telefoonnummers in uw gebied (United States) gebruik www.shouldianswer.com
Sluit

Wie belde u vanaf 059431178 ?

+32 59 43 11 78 Belgium, Oostende
84 % negatief
47 % Stille oproep

Telefoonnummer heeft een negatieve beoordeling. We have 19 ratings and reviews for this phone number. 16 users marked it with negatief rating, 2 users with neutraal rating and single user with positief rating. Dit telefoonnummer is gemarkeerd als 9x Stille oproep, 4x Ongevraagde oproep, 1x Service, 1x Oplichtingsoproep.

Telefoonnummer dient een vast nummer te zijn. Possible phone number formats are +32 59 43 11 78, 003259431178, 059 43 11 78, 059431178, +3259431178, tel:+32-59-43-11-78, +32 59431178, 59431178.

Hoe dit nummer te blokkeren?

Wij hebben een eenvoudige oplossing voor u! Installeer onze gratis beveiligingsapplicatie op uw mobiele telefoon en stop ongevraagde oproepen voor eens en altijd!

Reviews for phone number 059431178

Houd de informatie niet alleen voor uzelf. Beschrijf Uw ervaring middels het formulier en U helpt ook de andere gebruikers. Dank U voor Uw recensie.
Add Your rating
Klik hier om het beoordelingsformulier te zien
Gelieve beoordeling te selecteren!
Gelieve categorie te selecteren!
Enter your name or nickname!
Gelieve uw commentaar in te voeren!

Stille oproep Suzanne


Ik heb vandaag van dit nummer ook al twee keer een oproep gekregen. Ik heb niet opgenomen, men spreekt ook geen bericht in op de voicemail. Ik weet niet wat de bedoeling hiervan is, maar mogelijk gaat het om kwaadwillige oproepen. Iedereen die oproepen van dit nummer ontvangt kan klacht indienden bij de Ombudsdienst voor Telecommunicatie.Dit staat op hun website: "Indien u kwaadwillige oproepen/sms-berichten krijgt op uw GSM of op uw vast telefoontoestel en u de identiteit van de vermoedelijke dader van deze oproepen/sms-berichten wilt kennen, kunt u klacht indienen bij de ombudsdienst." Dit is de webpagina:http://www.ombudsmantelecom.be/nl/kwaadwillige-oproepen.html

Stille oproep K K


Geen idee wie dit is? Nummer uit Oostende? Geen bericht achter gelaten..

Stille oproep kobe


vervelend omdat ik hierdoor nooit nog een vreemd nummer zal opnemen

Ongevraagde oproep Stencil


zulke oproepen maaken me kwaad

Stille oproep Mien


zeer vervelend

Stille oproep (Stille oproep) Kom


Ingelegd

Stille oproep stocky


gemiste oproep, blijkt uit Oostende te komen geen recall

Ongevraagde oproep Dennis


Hoe komen ze aan mijn nr deze is privé

Stille oproep Bart


geen antwoord

+32 59 43 11 78 (Ongevraagde oproep) doet er niet toe !


Op mijn gsm oproep gekregen van +32 59 43 11 78, ik was te laat om af te nemen. 2 sec later oproep vh zelfde telefoonnr op mijn thuis (vaste) lijn. Ik kom ook uit in Oostende als ik dit nr intik op de pc. Het nr is mijn echt NIET bekend.

Ongevraagde oproep Ikke


Ik werd de laatste weken (okt. 2016) al verschillende malen opgebeld door dit nummer. Er werd niets ingesproken bij aanslaan van voicemail. Als ik de oproep beantwoordde werd er niets gezegd en na enkele seconden neergelegd. Oproep zou van Oostende komen volgens mijn GSM.

Oplichtingsoproep Dianne


ik werd door dit nr al 7x bebeld, telkens hoorde ik inleggen.

Stille oproep JP


geen antwoord

Veerle

Ken dit nummer helemaal niet

Ongevraagde oproep Diddou


Wordt telkens 1x 's morgens en 1x 's avonds gebeld. Soms met beltoon. Soms zonder. Komt van Oostende. Ik neem nooit op. Geen voicemail bericht ook niet.

Service Telenet Klantendienst


Telenet Klantendienst

Dav

Verkoopsdienst telenet (Call center in Oostende)

Hilda

Ben aan het bellen met Telenet. Ze hebben degelijk een callcenter in Oostende, maar hij zag dat er vandaag niet naar mij opgebeld geweest is. Hij is het nu aan het navragen bij een collega. Ze gaan dit doorgeven aan de teamcoachsen en dat zal onderzocht worden.

Diddou

Telenet?? Die zitten niet in Oostende hoor!

Voeg Commentaar Toe