Voor telefoonnummers in uw gebied (United States) gebruik www.shouldianswer.com
Sluit

Wie belde u vanaf 092656506 ?

+32 9 265 65 06 Belgium, Gent
86 % negatief
24 % Incassobureau

Telefoonnummer heeft een negatieve beoordeling. We have 21 ratings and reviews for this phone number. 18 users marked it with negatief rating, 2 users with neutraal rating and single user with positief rating. Dit telefoonnummer is gemarkeerd als 5x Incassobureau, 3x Oplichtingsoproep, 1x Stille oproep, 1x Ongevraagde oproep.

Telefoonnummer dient een vast nummer te zijn. Possible phone number formats are +32 9 265 65 06, 003292656506, 09 265 65 06, 092656506, +3292656506, tel:+32-9-265-65-06, +32 92656506, 92656506.

Hoe dit nummer te blokkeren?

Wij hebben een eenvoudige oplossing voor u! Installeer onze gratis beveiligingsapplicatie op uw mobiele telefoon en stop ongevraagde oproepen voor eens en altijd!

Reviews for phone number 092656506

Houd de informatie niet alleen voor uzelf. Beschrijf Uw ervaring middels het formulier en U helpt ook de andere gebruikers. Dank U voor Uw recensie.
Add Your rating
Klik hier om het beoordelingsformulier te zien
Gelieve beoordeling te selecteren!
Gelieve categorie te selecteren!
Enter your name or nickname!
Gelieve uw commentaar in te voeren!

Telemarketeer


spam calls

Intrum (Incassobureau) Kwaad


Zeer onbeleefde mensen aan de telefoon. Heb je niets aan. Kleinerende mensen. Niet menselijk.

Ongevraagde oproep Ellie


Mijn zoon kreeg al twee maal een oproep van dit nummer. Hij nam niet op omdat hij het nummer niet kent. Ik lees hier de slechte commentaren dus vermoed ook malafide praktijken.

B (Incassobureau) suzy


waarschijnlijk onbeleefd incassobureel ( arthur ) heeft totaal geen commutatieve vaardigheden , bedreigen dat je mij wel zo vinden zoiets doe je toch niet . Maar wij zullen het rapporteren aan het F.OD economische zaken .

Incassobureau Katia


2 x door gebeld op zaterdagmorgen, niet opgenomen wegens negatieve commentaar die ik hier ****.

Oproep en niemand horen (Stille oproep) Shivaldog


Ze bellen je op en zeggen niks uiteindelijk verbreken ze de oproep en bellen nog eens zonder iets te zeggen. Zeker niet terugbellen dat is juist wat ze willen! Zo kan je je blauw betalen! Het nummer direct blokkeren

Intrum Justitia (incasso bureau) (Incassobureau) Jo


Bellen op in verband met openstaande betaling. Correcte afhandeling.

Stille oproep Anna


Belt 10 keer per dag, als je opneemt wordt er niets gezegd en als ze u een mail achterlaten krijg k alleen te horen jaar 2016. Heb deze nummer ook drek geblokkeerd. Hoe ze aan mijn nummer komen weet k niet.

Incassobureau Intrum Justitia


Mensen doen gewoon hun werk! Hun belsysteem belt iedereen automatisch op en als er geen operator vrij is wordt er ingehaakt. Overigens zijn de medewerkers vriendelijk en soms is er ook wel eens een foutje! Zij krijgen soms nummers door die niets met een dossier te maken hebben waardoor er soms telefoontjes worden gepleegd die overbodig waren.

arrogante kwiet (Incassobureau) ik


neuzen naar privegegevens zeer agressief en heeft op het einde telefoon toegesmeten nummer blokkeren!

Incassobureau


attention

Nooit opnemen (Oplichtingsoproep) 94.110.135.1xx


Bla bla

Oplichtingsoproep Peggy


Heel raar telefoontje...werd juist opgebeld..kwam op mijn telefoon.spam oproep..nog nooit gezien..dus ik neem op..zeg hallo ze zeggen niks..na 3keer hallo te zeggen kreeg ik een vrouw aan de lijn.ben ik bij mevrouw de smet..ik zeg ja daar spreekt u mee.we hebben een persoonlijke invordering mevrouw..mogen wij eens uw adres en rijksregister nummer ik zeg dit kan niet.over welke schuld gaat dit.dit mogen wij niet zeggen..heel opdringerig en onbeleefd die vrouw.ik zeg u kan contact opnemen met mijn advocaat..en de vrouw zegt bedankt voor de vlotte medewerking en gooit de telefoon dicht..heel raar.blij dat ik niks gezegd heb..oplichters dus

Katelijne (Ongevraagde oproep) Vee


Belde voor mijn zoon, ik mocht niks weten door de wet op de privacy, ze vroeg me even te wachten, ondertussen hoorde ik heel de tijd getyp op achtergrond, precies of ze was iets aan het opzoeken. Want ze had de naam van mijn zoon verkeerd gezegd, dus zei ik dat ik die persoon niet kende. Nadien na veel getyp en boosheid van mij, en zij werd ook lastig omdat ik vroeg om snel te snel, en ik haar vroeg dat ze me tenminste de naam van firma of haarzelf moest geven.Toen herhaalde ze plots de naam van mijn zoon op juister mannier, ik zei " ha ja dat is mijn zoon, waar gaat het over. Toen vroeg ze me om aan mijn zoon haar nr door te geven zodat hij haarzelf kon terugbellen. Ik vertrouw dit niet , eerst zegt ze daar ik geen verwante ben ze me niet kan zeggen wie ze is, als ik dan zeg , ik ben de moeder blijft ze volhouden dat ze niks kan zeggen!

Incassobureau prinske


Ongewenste beller die zich voor doet als een incassobureau voor pabo

Voeg Commentaar Toe