Voor telefoonnummers in uw gebied (United States) gebruik www.shouldianswer.com
Sluit

Wie belde u vanaf 027889960 ?

+32 2 788 99 60 Belgium, Brussel
84 % negatief
64 % Callcenter

Telefoonnummer heeft een negatieve beoordeling. We have 25 ratings and reviews for this phone number. 21 users marked it with negatief rating, 3 users with neutraal rating and single user with positief rating. Dit telefoonnummer is gemarkeerd als 16x Callcenter, 3x Ongevraagde oproep.

Telefoonnummer dient een vast nummer te zijn. Possible phone number formats are +32 2 788 99 60, 003227889960, 02 788 99 60, 027889960, +3227889960, tel:+32-2-788-99-60, +32 27889960, 27889960.

Hoe dit nummer te blokkeren?

Wij hebben een eenvoudige oplossing voor u! Installeer onze gratis beveiligingsapplicatie op uw mobiele telefoon en stop ongevraagde oproepen voor eens en altijd!

Reviews for phone number 027889960

Houd de informatie niet alleen voor uzelf. Beschrijf Uw ervaring middels het formulier en U helpt ook de andere gebruikers. Dank U voor Uw recensie.
Add Your rating
Klik hier om het beoordelingsformulier te zien
Gelieve beoordeling te selecteren!
Gelieve categorie te selecteren!
Enter your name or nickname!
Gelieve uw commentaar in te voeren!

+3227889960 (Telemarketeer) Kissifrott


Merci à ce site. Mauvais point à l'annuaire inversé belge qui vous note, quel que soit le format du numéro (avec ou sans le 0 ou le 32 etc....) encodé : "nous n'avons pas de renseignements sur ce numéro".

Ongevraagde oproep Nathalie


ce n° m'appelle tous les jours sans jamais laisser de message. Je ne sais pas qui c'est

Anders Beep


Sonnerie très courte. Je n'ai jamais eu assez de temps pour décrocher... Plusieurs tentatives de leur part sur une vingtaine de minutes.

Callcenter


They doesn't answer

Ongevraagde oproep Finca


Appels réguliers depuis quelques semaines après 18 ou 20h. Je n'ai jamais répondu. J'ai fini par bloquer le numéro.

Ongevraagde oproep JIDEE


Déjà demandé qu'ils n'appellent plus; ils continuent. C'est du harcellement

Mr (Ongevraagde oproep) Evert


Member of robinson list and still receiving these calls

Callcenter dre


Ongevraagde oproep choupi


appel tjs au même heur, 2 a 3 coups de sonneries...

Dedicated (Callcenter) Nathalie


Afgelopen week werd ik gedurende een drietal dagen elke dag 1 x gebeld vanop het nummer +32 2 788 99 60. De eerste keer nam ik niet op omdat ik het nummer niet kende en net in een cursus zat. Ik zocht het op, vond de website die aan dit nummer is verbonden evenals deze site vol negatieve reacties. De tweede keer nam ik op en hoorde ik geluid alsof er vanop een landschapsbureau veel gebeld werd - ik dacht toen al aan een callcenter. Er werd echter niets gezegd. De derde keer dat ik vanop dit nummer werd gebeld, had ik een Hollandssprekende, zeer vriendelijke, dame aan de lijn die een tevredenheidsmeting wou doen i.v.m. de Skoda-garage waarbij ik vorige maand klant was geworden. Ze vertelde heel correct hoe men mijn telefoonnummer had verkregen, vroeg geheel correct of ik wou deelnemen aan deze meting, vroeg heel correct of mijn antwoorden mochten doorgegeven worden aan de desbetreffende garage. Aangezien de garage mij had verwittigd dat ik kon opgebeld worden, heb ik meegedaan met deze tevredenheidsmeting. Het heeft misschien op en al 10' geduurd en ik heb er de medewerkers van de garage uiteindelijk een grote dienst mee bewezen. Dit callcenter is blijkbaar een gekend bedrijf in het Brusselse en neemt zowel telefonisch als online enquêtes af (net zoals Profacts, I-say (Ipsos), GFK,...dit ook doen. Het feit dat er enkele keren werd gebeld zonder iets in te spreken op de voicemail of niet te antwoorden is niet goed te praten, maar uiteindelijk is het een bedrijf als een ander dat werkt in opdracht van andere bedrijven. Ik heb er uiteindelijk wel een positieve ervaring mee. Dit is de website: http://www.dedicated.be/index.cfm?langueCourante=NL . Be positive. De mensen die er werken, verdienen er hun brood mee en mogen met net zoveel respect behandeld worden, als jij met respect wil behandeld worden. Als je opgebeld wordt en je weet niet vanwaar men je telefoonnummer heeft, vraag het dan gewoon even (beleefd) en vraag om je telefoonnummer te laten schrappen uit hun lijst

M&M

dat is nog ne keer ne deftige respons ! Thx Nathalie.

Callcenter Cri


Appel depuis plusieurs jours et toujours à la même heure..Marre..Mis sur la liste rouge.

onbekend (Ongevraagde oproep) Van Hove


Ik ben niet tevreden als ze mij opbellen en niet kan zien wie dit "onbekend" staat er

Callcenter kate


ondanks bel-mij-niet kreeg ik toch telefoon ik heb het nummer nu geblokkeerd

Callcenter Dénichoir


plusieurs appels avec déconnection après 2/3 sonneries

Callcenter Jef


Spreekt onverstaanbaar

Voeg Commentaar Toe