Voor telefoonnummers in uw gebied (United States) gebruik www.shouldianswer.com
Sluit

Wie belde u vanaf 011752690 ?

+32 11 75 26 90 Belgium, Hasselt
91 % negatief
32 % Ongevraagde oproep

Telefoonnummer heeft een negatieve beoordeling. We have 66 ratings and reviews for this phone number. 60 users marked it with negatief rating and 6 users with neutraal rating. Dit telefoonnummer is gemarkeerd als 21x Ongevraagde oproep, 9x Overlastgevende oproep, 6x Stille oproep, 5x Callcenter, 2x Oplichtingsoproep, 1x Telemarketeer.

Telefoonnummer dient een vast nummer te zijn. Possible phone number formats are +32 11 75 26 90, 003211752690, 011 75 26 90, 011752690, +3211752690, tel:+32-11-75-26-90, +32 11752690, 11752690.

Hoe dit nummer te blokkeren?

Wij hebben een eenvoudige oplossing voor u! Installeer onze gratis beveiligingsapplicatie op uw mobiele telefoon en stop ongevraagde oproepen voor eens en altijd!

Reviews for phone number 011752690

Houd de informatie niet alleen voor uzelf. Beschrijf Uw ervaring middels het formulier en U helpt ook de andere gebruikers. Dank U voor Uw recensie.
Add Your rating
Klik hier om het beoordelingsformulier te zien
Gelieve beoordeling te selecteren!
Gelieve categorie te selecteren!
Enter your name or nickname!
Gelieve uw commentaar in te voeren!

Ongevraagde oproep Marie


Belt op vervelende momenten, geen antwoord. Hinderlijk

Callcenter Jonathan


ondertussen al verschillende keren telefoon gehad, stilte langs andere kant van de lijn nadat ik opneem.

Ongevraagde oproep Martine


Belt mij en als ik opneem, wordt er afgelegd ????

Stille oproep Anoniem


niks te horen en leggen dan zelf toe

Callcenter


dagelijkse opbellen.

011752690 (Stille oproep) Tim


Stil aan de overkant

Callcenter Anoniem


Het is inderdaad Lampiris. Momenteel is er een technische probleem aan de gang, waardoor je inderdaad niets hoort. Ze zijn wel aan de lijn maar zij horen u zeer slecht en jullie kunnen hun niet horen. Is inderdaad niet leuk maar zij kunnen er ook niets aan doen. Tenslotte doen ze enkel hun job. Hopelijk wordt dit snel opgelost.

Callcenter An


Blijven maar bellen

LASTIG (Overlastgevende oproep) Iris


Bellen bijna dagelijks zonder iets in te spreken of zonder iets te zeggen wanneer er wordt opgenomen. Mag gaan stoppen !!

Hasselt (Telemarketeer) Thierry


Hetzelfde hier..dit is LAMPIRIS!! Ze bestoken me ook constant met mails om terug te komen bij hun. Als dit blijft duren, dan dien ik klacht in bij de politie. Dit is dikwijls 's nachts of zéér vroeg op de morgen.Nummer van de eerste keer al geblokkeerd, maar dan krijg je het geluid van de mailbox die maar niet stopt tot je terugbelt.Blacklist of niet.

Overlastgevende oproep nel


Ben oproepen vanaf dit nr kotsbeu ! Heb dit nr geprogrammeerd als " niet opnemen " maar ze blijven maar bellen !

Overlastgevende oproep Mike


Bellen bijna dagelijks!! Zonder iets te zeggen als ik opneem. Zeer vervelend. Wat is de bedoeling hiervan??? Kan dit gestopt worden? Het lijkt een call center te zijn. Maar dan winnen ze toch niets door voortdurend te bellen en niets te zeggen. Pesterijen?

Blijven bellen (Overlastgevende oproep) Titi


Dit is een nummer die me de laatste weken steeds belt. Nrs die ik niet ken laat ik overgaan op mijn antwoordapparaat en bel terug na een ingesproken bericht. Dit nr belt me nu al min 2x te week op soms 2x per dag en spreken nooit iets in. Leggen net niet op tijd af zodat je steeds een oproep van je voicemail ontvangt. Zo irritant... heb je echt niets beter te doen of spreek een bericht in.

Overlastgevende oproep anoniem


belt bijna dagelijks en spreken nooit

Overlastgevende oproep jj


bellen dagelijks, spreken nooit iets in, neem niet op want vertrouw het niet. heel irritant de constante telefoontjes. is al enkele weken gaande

Voeg Commentaar Toe